Τρόποι Αποστολής

Ο τιμοκατάλογος της alis.gr για την αποστολή των προϊόντων μας στον προορισμός της επιλογής σας. Οι τρόποι αποστολής μας

Τρόποι αποστολής για Θεσσαλονίκη

Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,70€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€ .

Για υπόλοιπη Ελλάδα

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,70.€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€. (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής – πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).

Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση εντός 2 ε ργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,70.€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€ .

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ.

Τρόποι αποστολής – Αντικαταβολή μετρητοίς

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,20€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

Ασφάλιση αποστολών

Όλες οι αποστολές εσωτερικού και εξωτερικού είναι αυτόματα ασφαλισμένες (χωρίς επιβάρυνση του αποστολέα ή του παραλήπτη) έως το ποσό των 70,00€ για έγγραφα και των 400,00€ για αντικείμενα.Υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης των αποστολών εσωτερικού, με δηλωμένη αξία μεγαλύτερη από 400,00€, με επιβάρυνση ασφαλίστρου ύψους 0,6% επί της αξίας τους. Για οποιαδήποτε ασφάλιση μεγαλύτερη από 3.000,00€ απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση με το κατάστημα εξυπηρέτησης. Διευκρινίζεται ότι η ασφάλιση δεν καλύπτει αποθετική ζημιά. Για την αποζημίωση της αποστολής είτε με αυτόματη ασφάλιση είτε με δηλωμένη αξία απαιτείται παραστατικό προσδιορισμού της αξίας της προ εμπορικού κέρδους.