Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής των γυναικείων κοσμημάτων που διαθέτει το ηλεκτρονικό κατάστημα alis.gr μπορεί να γίνουν με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Τρόποι πληρωμής – Με αντικαταβολή

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ​ ανεξαρτήτως προορισμού​ , η χρέωση διαμορφώνεται στα ​ 5,20€ μέχρι τα ​ 2 ​ κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

2. Τρόποι πληρωμής – Πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Το MasterPass wallet μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τρόπος πληρωμής σε όλες τις επιχειρήσεις που διαθέτουν πληρωμές με κάρτα σε site μέσω της Πειραιώς, ανεξάρτητα από τον τρόπο διασύνδεσης που έχουν με το ePos Paycenter: Redirection, Redirection – iFrame ή Web Service (οποιασδήποτε έκδοσης: Transaction Web Service, Carrier Web Service, Rest Web Service). Οι τύποι καρτών που υποστηρίζονται είναι Visa, MasterCard.

Πολιτική επιστροφών

Στον αγοραστή επιφυλάσσεται το δικαίωμα επιστροφής (πολιτική επιστροφών) των προϊόντων, αζημίως και αναιτιολογήτως, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους συνοδευόμενων από συμπληρωμένο έντυπο υπαναχώρησης. Η δήλωση υπαναχώρησης μπορεί να γίνει είτε υποβάλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@alis.gr, είτε με οποιαδήποτε άλλη σαφή δήλωση που να παρουσιάζει την απόφαση του αγοραστή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση και η οποία έχει περιέλθει αποδεδειγμένα σε γνώση μας.

Στην περίπτωση υπαναχώρησης ο αγοραστής επιβαρύνεται μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο τους. Συνίσταται δε, η προηγούμενη σχετική ενημέρωση της εταιρίας μας, ώστε να γνωρίζει και να αποδεχθεί την επιστροφή, αφού προηγηθεί ο έλεγχος της ποιότητας του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρώνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε ο προμηθευτής από τον καταναλωτή ότι υπαναχωρεί και υπό την ρητή προϋπόθεση περιέλευσης του επιστρεφόμενου προϊόντος στην κατοχή του προμηθευτή με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του αγοραστή, τον οποίο θα γνωστοποιήσει έγκαιρα και εγγράφως. Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης της alis.gr.