Συλλογή προσωπικών δεδομένων… Επικοινωνία με alis

  Η επικοινωνία με alis εφαρμόζει τις απαραίτητες πολιτικές για να εξασφαλίσει την ενδεδειγμένη προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών/χρηστών της σύμφωνα με το νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης («GDPR»). Κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Alis, συλλέγεται αυτόματα η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ) του υπολογιστή του επισκέπτη για σκοπούς ασφάλειας των συναλλαγών. Για την απλή περιήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα, η Alis δεν συλλέγει κανένα άλλο προσωπικό δεδομένο.

  Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται και αποθηκεύονται (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail) από την εταιρεία Alis είναι απαραίτητα και αναγκαία για την παροχή υπηρεσιών και δεν υφίστανται καμία περαιτέρω επεξεργασία. Η Alis χρησιμοποιεί πρωτόκολλο ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer) σε επίπεδο πιστοποίησης επωνυμίας εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στη μεταφορά των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Το πρωτόκολλο SSL κρυπτογραφεί κάθε πληροφορία που αποστέλλεται στον διακομιστή (server).

  Τύποι προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται

  Οι παρακάτω τύποι προσωπικών πληροφοριών μπορούν να συλλεγούν, να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν:

  • Πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή σας όπως η διεύθυνση IP, το λειτουργικό σύστημα, η γεωγραφική θέση, ο τύπος και η έκδοση του περιηγητής σας.
  • Πληροφορίες σχετικές με την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα όπως ο χρόνος αναμονής σε αυτήν, οι προβολές σελίδων και η διαδρομή πλοήγησή σας.
  • Πληροφορίες που χρειάστηκαν κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα όπως η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).
  • Πληροφορίες σχετικές με τις αγορές σας, τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε και τις συναλλαγές που κάνετε στην ιστοσελίδα, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον τηλεφωνικό σας αριθμό, τη διεύθυνση του email σας και τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας.
  • Πληροφορίες σχετικές με τα προϊόντα της αρεσκείας ή αυτά που είχατε αναζητήσει στο παρελθόν από το κατάστημά μας.

  Η χρήση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων του υποκειμένου είναι για λογαριασμό της εταιρείας Alis ώστε να διεκπεραιώνονται οι επιχειρηματικές διαδικασίες και να πραγματοποιούνται οι απαιτούμενες ενέργειες για την ακριβή εκτέλεσή τους.

  Πολιτική Απορρήτου της Alis